Projectpresentatie


“Drink-Drink!” is een project van 3 Brusselaars die zich op de schoolbanken hebben leren kennen. Zij hebben nu beslist om twee van hun passies samen te voegen: bier en fietsen.

Maandenlang hebben ze geëxperimenteerd in de kelder van Jean en verschillende kleinschalige proeverijen georganiseerd. Nu is het zover: ze hebben hun eerste bier uitgebracht, een blond en licht BIO-bier, met een frisse smaak: de Bicyclette pale ale.

De eerste 800L brouwden ze in de brouwerij Saint-Lazare, waar ze niet enkel de nodige infrastructuur vonden, maar ook de gezelligheid waar ze naar op zoek waren.

Sindsdien wordt ons bier in de brouwerij Anders! gebrouwd, omdat we hier grotere hoeveelheden kunnen brouwen én omdat dit het voor ons mogelijk maakt om het bio-certificaat te hebben. Op termijn zullen we onze bieren in Brussel in onze eigen installaties brouwen, maar we willen ons niet te zeer haasten, en de tijd nemen om de dingen goed te doen. Eveneens werken we aan een tweede bier, dat waarschijnlijk eind 2018 uitgebracht zal worden.


Waar vind je onze bieren?

Biologische winkel

Super Monkey

Almata

Le Magasain

Les Fleurs du Malt

Wine Square

Miette

Beer Brothers

Craft Beer Market Namur

Malt Attacks

Bars & Restaurants

Fernand Obb

Etiquette

Bintje

La Biche

Marcel bike café

Picpoul

Petite Miette

Broebbeleir Uccle

Solbosh

Patatak


Zie kaart!

Over DRINKDRINK!


Biologisch

We zijn biologische EU gecertificeerd et tout le bazar

Lokaal

We gebruiken voornamelijk lokale ingrediënten

Moderne

Moderne bieren met hoppig aroma

Jong team

We zijn een (relatief) yong en dynamisch team

Contact opnemen